Restaurant Het Ei van Columbus
Welkom
Print E-mail

Via deze website willen wij u graag informeren over de mogelijkheden die wij u in ons restaurant 'Het Ei van Columbus' kunnen bieden.

Door de centrale ligging in Nederland, de goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid kunnen wij een landelijk trefpunt voor het ontvangen van al uw gasten en/of genodigden zijn.

Ook is het een perfecte locatie voor bijv. Uw familiereünie etc. Het Ei van Columbus is ook een restaurant waar u met vrienden, collega's of zakenrelaties heerlijk kunt genieten van een lunch of diner.

Gelegen midden op de Veluwe, tussen de bossen met een schitterend groot terras, een grote tuin maar daarin voor de kleinere kinderen een prachtig springkussen, is het ook buiten goed vertoeven. Tegenover het restaurant is een startpunt van een bewegwijzerde wandelroute van 4,6 km in het Lierderbos van het staatsbosbeheer

Onze accommodatie bestaat uit een gezellige bistro met openhaard en apéritiefbar en een kleine zaal. U kunt de ruimtes voor uw gezelschap in overleg apart reserveren. We kunnen bij elke ruimte eveneens een apart stuk terras, afgeschermd van het totaal, beschikbaar stellen. De totale accommodatie is uitermate geschikt voor: - Diners tot ongeveer 120 personen - Buffetten tot ongeveer 150 personen - Bruiloften en recepties tot ongeveer 200 personen - Van 1 mei tot 1 oktober kunnen wij onze capaciteit verdubbelen d.m.v. sfeervolle party tenten.

Naast onze à la carte kaart en 3-gangen keuzemenu's van € 27,00 hebben wij voor u een aantal menusuggesties samengesteld, waarvan de prijzen zijn gebaseerd op gezelschappen voor diners vanaf 20 personen en voor buffetten vanaf 25 personen. De genoemde menu's zijn slechts suggesties en vanzelfsprekend zijn uw persoonlijke wensen bepalend voor de uiteindelijke samenstelling. Om uw diner en/of feest goed en gedetailleerd te organiseren is het wenselijk om op onze locatie gezamenlijk tot een nadere invulling te komen. We kunnen dan een vrij nauwkeurige en geheel vrijblijvende een offerte samenstellen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen en Willemijn Hars.